Helyszíni felmérés

Az ügyfél személyesen vagy telefonon történő felkérését követően, előre egyeztetett időpontban munkatársunk felméri a helyszínen a nyílászárókat. Egyezteti az igényeket és tájékoztatja a megrendelőt a lehetőségekről és elkészítjük az egyeztetés során szerzett információk alapján az árajánlatot.

Ajánlatkérés

 

Megrendelőre szabott árajánlat

A tervrajzok vagy a felmérés alapján elkészítjük az árajánlatot, amit eljuttatunk a megrendelőhöz. Ezt követően munkatársunk telefonon keresztül felkeresi Önt, hogy egyeztesse az árajánlatban foglaltakat és a felmerült kérdésekre választ ad.

Ajánlatkérés

 

Szakszerű Beépítés

Külön beépítésre szakosodott munkatársaink beépítik a nyílászárókat. Megrendelés előtt, mindig tájékozódjon a beépítésre kerülő anyagok műszaki színvonaláról. Az esetlegesen kibontott, feleslegessé vált régi szerkezeteket azonnal elszállítjuk a helyszínről és gondoskodunk az előírásoknak megfelelő további hulladékkezelésről.

Ajánlatkérés

 

Befejező munkálatok

A nyílászárók beépítése után a lehetséges kiegészítőket (párkányt, takarólécet, szellőzőt, redőnyt, szúnyoghálót,) felszereljük és az utólagos beállításokat elvégezzük. Igény esetén visszajavítási munkálatokat is vállaljuk (szárazépítés gipszkartonnal, vakolás, festésre előkészítve).

Ajánlatkérés

 

Műszaki tanácsadás

Tervezőkkel, kivitelezőkkel, építőkkel való egyeztetések, kivitelezéssel kapcsolatos tanácsadások, megvalósítási csomópontok készítése, szakmai egyeztetés.

Ajánlatkérés

 

Helyszínre szállítás

A megrendelt, beépítésre váró nyílászárókat egész Magyarország területén házhoz szállítjuk.

 

Ajánlatkérés