Vásárlói véleményekG. Marianna

Az ablakok beépítése nagyon korrekt, tiszta és gyors munka volt, köszönet érte!


S. György

Köszönjük a profi munkát, a fiúk dícséretet érdemelnek. Gyorsan, hatékonyan dolgoznak és semmi szemetet nem hagytak maguk után!


Sz. Dóra

Első sorban megszeretném jegyezni, hogy teljesen megvagyunk elégedve a munkájukkal, kezdve az ügyintézés precízsége és kedvessége miatt, a Szerelők szakértelme és kedvességén át teljesen a végeredményig. Nagyon szeretjük az új ablakunkat és köszönünk mindent, és biztos vagyok benne, hogy a többi ablak cseréjével is Önöket fogjuk megbízni.


S. Ágnes

A hétvégén szerencsésen túlestünk az ablakcserén. Szeretném megköszönni a pontos, gyors és hatékony munkát. Nagyszerű lett a végeredmény, öröm nézni a szép új ablakaimat. Nincs rés, nem jön be se a hideg, se a hangok. Sokkal melegebb és csendesebb lett a szoba.
Köszönöm az Ön és a kollégái együttműködését. Ajánlani fogom Önöket azoknak akik ilyen feladat előtt állnak.Terez,András

Nagyon meg vagyunk mindennel elégedve,a két szakember is kiváloan dolgozott.Köszönnyük.


F. Mátyás

"Tökéletes szerelés, profi munka. Köszönöm!"


Vevö

Nem bántam meg, hogy t?lük rendeltem meg az ablakot. Mindenkinél jobb áruk volt és tényleg nagyszer? szakértelemmel végezték a bontást és a beépítést. Csak ajánlani tudom ?ket.


Megjelenítve 1 - 10 Oldalak: 1 2 3 4 5