ACTION:

ACTION TIME:

CONVERSION:

AZONNALI AJÁNLAT AZ IGÉNYEI ALAPJÁN!


Automatikus ajánlatot küldünk, melynek kitöltése egyszerű, válasszon ablak profilt, akár két, vagy három rétegű üvegezéssel. A kalkulációt azonnal megkapja, nem kell várnia! Kiválaszthatja a redőnyt, szúnyoghálót, párkányt és a beépítési módot is, ezeket mind tartalmazza az azonnali ajánlat. Az ajánlatkérése semmilyen kötelezettséggel nem jár és ingyenes, használja bátran!

INOUTIC ARCADE ABLAK PROFIL ablak profil

INOUTIC ARCADE ABLAK PROFIL

Az 5 légkamrás műanyag ablak kiváló választás, ha nem szeretne a minőségi kompromisszumokat kötni, ugyanakkor a kedvező árfekvés is lényeges szempont. Modern stílusú épületekhez, panel- és hétvégi házakhoz, nyaralókhoz, de ipari csarnokokhoz is kitűnő megoldás.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Deceuninck, Belga műanyag ablak profilrendszer, mely 71 mm-es beépítési mélységgel rendelkezik, a profil 24-36 mm-es üveget tud befogadni, két vagy háromrétegű kivitelben, hanggátló üveggel akár 38dB-es hanggátlással, Maco Multi-Matic vasalat rendszerrel szerelve.

VARIÁLHATÓSÁG

Szárnyprofil felár ellenében kérhető íves vízvezetős kivitelben, alapból modern, egyenes változatban gyártjuk, választható 36 féle divatos színváltozatban, klasszikus és modern színekben, stílusos fa- és fémutánzatban is.

INOUTIC PRESTIGE ABLAK PROFIL ablak profil

INOUTIC PRESTIGE ABLAK PROFIL

Modern megjelenésű műanyag ablak. Prémium minőség megfizethető áron. 6 légkamrás műanyag ablak, ideális választás, ha új építésű, hőszigetelt házába keres műanyag ablakot, és fontos, hogy új ablaka még a legszigorúbb biztonsági és hőszigetelési elvárásoknak is megfeleljen.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Deceuninck, Belga műanyag ablak profilrendszer, mely 76 mm-es beépítési mélységgel rendelkezik, a profil 24-42 mm-es üveget tud befogadni, két vagy háromrétegű kivitelben, 20 mm mélyen beépítve a profilba, mely biztosítja a párásodás elleni extra védelmet. Hanggátló üveggel akár 42dB-es hanggátlással, Maco Multi-Matic vasalat rendszerrel szerelve. Dupla rögzítésű üveglécek, dupla biztonsági zárócsap és zárfogadó; kiemelés gátló vasalattal felszerelve

VARIÁLHATÓSÁG

Szárnyprofil felár ellenében kérhető íves vízvezetős kivitelben, alapból modern, egyenes változatban gyártjuk, választható klasszikus, fehér alapszínnel vagy 40 féle stílusos dekorfóliával. Egyedi igények esetén a külső alumínium burkolat korlátlan színválasztékot biztosít. Akár Uw= 0,84 W/m2K érték is elérhető.

INOUTIC EFORTE ABLAK PROFIL ablak profil

INOUTIC EFORTE ABLAK PROFIL

Csúcskategóriás műanyag ablak azoknak, akiknek az energiatakarékosság kiemelten fontos tényező. A korszerű Eforte műanyag ablakok még a passzív házakra vonatkozó, szigorú előírásoknak is 100%-ban megfelelnek. (Uw= 0,8 W/m2K) Luxus minőség elérhető áron.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Deceuninck, Belga műanyag ablak profilrendszer, mely 86 mm-es beépítési mélységgel rendelkezik, a profil egyedülállóan vastag, 50 mm-es, háromrétegű üvegezéssel kerül gyártásra, a 25 mm mélyen elhelyezkedő üvegezőhorgony és a négyszeres tömítés garantálja az extra magas hőszigetelő képességet. Hanggátló üveggel akár 46dB-es hanggátlással, Maco Multi-Matic vasalat rendszerrel szerelve. Dupla rögzítésű üveglécek, négyszeres biztonsági zárócsap és biztonsági zárfogadó. Felár nélkül integrált alapbiztonsági funkcióval rendelkező, Hoppe Secustic kilinccsel felszerelve.

VARIÁLHATÓSÁG

Szárnyprofil modern, egyenes változatban gyártjuk, választható 40 féle stílusos dekorfóliával, egyedi igények esetén külső alumínium burkolattal, szabadon választható színekben.

INOUTIC HST EMELŐ-TOLÓ ablak profil

INOUTIC HST EMELŐ-TOLÓ

Hatalmas üvegfelületek, elképesztő kilátás. A speciális, időtálló vasalatrendszernek köszönhetően a Inoutic HST műanyag ablak emelő-toló ajtórendszer segítségével Ön akár a szobában ülve is úgy érezheti, hogy a természet csak egy karnyújtásnyira van Öntől. Az ajtószárnyak minimális erőkifejtéssel elmozdíthatók, így akár gyermekek és idős emberek számára is biztonságos és egyszerű használatot tesz lehetővé, mindemellett a kiváló hő- és hangszigetelő képesség itt is garantált.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Beépítési mélysége 175 mm, 76 mm szélességű szárnyprofilokkal. Hatkamrás HST műanyag ablak profilrendszer a kiemelkedően magas hőszigetelésért. Időjárásálló, minőségi tömítéssel, közvetlenül a profilba beépítve. Akár 52 mm-es, hangszigetelő üveggel is megrendelhető. Biztonsági kétsarkas üvegezőléc és acélmerevítés a masszív, betörésbiztos ajtóért. Akár 19 mm-es küszöbmagasság, mely a besüllyesztés mértékétől függ.

VARIÁLHATÓSÁG

Mérete akár 6 méter x 2,5 méter is lehet. Közel 40 féle, választható dekorfólia, vagy külső alumínium burkolat, korlátlan színválasztékban.

REHAU SYNEGO ABLAK PROFIL ablak profil

REHAU SYNEGO ABLAK PROFIL

A SYNEGO műanyag ablak a legjobb választás energiatudatos vevőknek, akiket a jó hőszigetelési tulajdonságok alapján egy pillanat alatt meg tud győzni. Az akár 0,94 W/m?K Uf értékű rendszer a gazdaságosságban és a sokoldalú tervezési lehetőségekben is jeleskedik.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

PVC műanyag ablak profilrendszer 80 mm-es beépítési mélységgel és akár 0,94 W/m?K Uf értékkel, háromrétegű üvegezéssel kerül gyártásra. Hanggátló üveggel akár 46dB-es hanggátlással, Maco Multi-Matic vasalat rendszerrel szerelve.

VARIÁLHATÓSÁG

Eltolt síkú szárny, félig eltolt síkú körablak-szárny, a SYNEGO profilok KALEIDO COLOR színválasztékunkban kaphatóak. A SYNEGO azonban az egyedi formák és kialakítási változatok tekintetében is minden igényt kielégít.

REHAU SYNEGO EMELŐ-TOLÓ ablak profil

REHAU SYNEGO EMELŐ-TOLÓ

Energiatakarékosság csodás panorámával ötvözve, a természetbarátok és a napimádók is tökéletesen megtalálják számításaikat. Kiváló stabilitással rendelkezik, kis súly mellett, egyszerű a kezelésük, könnyen eltolhatók, akár egy gyermekek, vagy egy idős ember számára is biztonságos és könnyű használatot tesznek lehetővé. A panoráma változatnál a különösen keskeny keretnek köszönhetően a lehető legtöbb fény jut be a lakásba. Mindemellett kiváló hő- és hangszigetelő képesség jellemezi

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

A beépítési mélység 190 mm, 80 mm szélességű szárnyprofilokkal, a gyártási méret akár 10 méter x 2,45 méter. Akadálymentes, besüllyeszthető küszöbbel mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő küszöbmagasságot. Ötkamrás Rehau SYNEGO műanyag ablak profilrendszer a kiemelkedően magas hőszigetelésért.

VARIÁLHATÓSÁG

Több, mint 50 szín, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben. 48 mm vastag, akár hangszigetelő üveggel is megrendelhető. Acélmerevítés a masszív, betörésbiztos ajtóért.

ALIPLAST SUPERIAL ALU ABLAK ablak profil

ALIPLAST SUPERIAL ALU ABLAK

A felhasználhatóságának, műszaki paramétereinek és az esztétikai értékeinek köszönhetően az alumíniumrendszerek a virágkorukat élik. Folyamatos kutatás és fejlesztés irányul olyan új szerkezetek és megoldások megalkotására, melyek magasabb építészeti és műszaki minőséget és egyben jobb energetikai jellemzőket eredményeznek. A kiváló minőségű alumíniumrendszereink magas műszaki paraméterekkel rendelkeznek, melyek teljes mértékben teljesítik az Európai Szabványok hőszigetelési, akusztikai és egyéb követelményeit.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

A SUPERIAL fokozottan hőszigetelő, három légkamrás rendszer. A hőmegszakítónak köszönhetően, amely speciális üvegszál erősítésű többrészes kamratömítés PA 6.6.25-ös poliamidból, a szerkezet eléri az UR< 2,0 W/m2K értéket, így a DIN 4108 szabvány szerinti 1.0 keretcsoportba tartozik. Az ablakkeretek és fix ablakok profilmélysége 75 mm az ablakszárnyaké 84 mm.

VARIÁLHATÓSÁG

A szerkezet kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az üveg vastagsága 14 és 61 mm között változtatható.

KÉRJEN DÍJMENTES VISSZAHÍVÁST!

MŰANYAG ABLAK SZÍNEK

ALAP SZÍNEK

Antracit szürke

Aranytölgy

Dió

Mahagóni

Sötét tölgy

TITÁNIUM SZÍNEK

Alumínium fehér

Grafit fekete

Szürke alumínium

Thorium szürke

EXTRA SZÍNEK 1

Ablak szürke

Acél kék

Alux DB

Antracit glatt

Basaltgrau glatt

Black cherry

EXTRA SZÍNEK 2

Cherry amaretto

Cherry blossom

Csokoládébarna

Erdei fenyő

Ír tölgy

Krém fehér

EXTRA SZÍNEK 3

Macore

Moha zöld

Nevada

Oregon

Rustic cherry

Soft cherry

EXTRA SZÍNEK 4

Tölgy

Toscana

Világosszürke

Vörösbor vörös

Winchester XA

KATEDRÁL DÍSZÜVEGEK

Válassza ki az Önhöz leginkább illő üvegmintát és színt.

BASAK

BRONZ CSINCSILLA

BRONZ DELTA

BRONZ FATÖRZS

BRONZ MATT DELTA

DIAMANT FEHÉR

DIAMANT NR9.

FEHÉR CSINCSILLA

FEHÉR DELTA

FEHÉR FATÖRZS

FEHÉR FELHŐ

FEHÉR KURA

FEHÉR MATT DELTA

FEHÉR MATT FLUTES

FLUTES

MASTER CARE

ORCHIDEA

PUNTO

SCREEN

SQUARE

TUDJON MEG TÖBBET A MŰANYAG ABLAKRÓL

Műanyag ablak és ajtó mindig kiváló minőségben! Az általunk forgalmazott műanyag ablak és ajtók funkcionalitásukat és minőségüket illetően minden tekintetben megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak. Műanyag ablak termékeink magas minőségű alapanyagokból készülnek, ezért hosszú élettartamúak, esztétikus megjelenésűek, minden ablak egyedi gyártásban, egyedi méretben rendelhető. A műanyag ablak, vagy ajtó nem igényel különleges ápolást, nedves ronggyal egyszerűen és könnyen tisztítható, felülete rendkívül ellenálló a mechanikus sérülésekkel szemben is. Termékpalettánk kialakításakor gondot fordítottunk rá, hogy Ügyfeleink számára a legkedvezőbb árfekvéstől a prémium kategóriáig az összes lehetőséget felkínálhassuk a műanyag ablak és ajtó választás terén.

A korszerű gyártási technológiáknak köszönhetően a legbonyolultabb, legösszetettebb műanyag ablak megrendelések esetén is szakszerűen, precízen legyártott termékeket készítünk. A műanyag ablak készülhet fix, nyíló, bukó és bukó-nyíló kivitelben, egy- vagy többszárnyú változatban, a bejárati ajtó pedig több pontos záródással, kiemelés-gátló pántokkal és sarokmerevítésekkel, egyszárnyú vagy kétszárnyú kivitelben. Minden általunk forgalmazott műanyag ablak kérhető többféle faerezet mintázattal, alap és extra színekben is, vagy alumínium nyílászáró esetén a RAL skála tetszőleges színeiben, így az ablak és ajtó harmonikusan illeszthető a lakás stílusához, színeihez.

Hőszigetelt műanyag ablak profilrendszerei extrudálással készülnek. A gyártás során többféle adalékanyagot kevernek a műanyaghoz mint öregedés-gátló, vetemedés-gátló, UV stabilizátor, stb., aminek köszönhetően a műanyag ablak hosszú évtizedekig ellenáll a környezeti hatásoknak, miközben megőrzi alakját. Műanyag ablak, erkélyajtó a legjobb profilokból, akár a REHAU műanyag ablak profilrendszerekkel, ahol Ön az 50 éves gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés valamennyi előnyét élvezheti!

A vasalat feladata a műanyag ablak problémamentes működtetését biztosítani. A vasalat a műanyag ablak, vagy ajtó lelke. Hiába kiváló a profilrendszer és az üvegezés, ha a vasalat rendszer gyengébb minőségű, akkor hosszútávon rengeteg bosszúságot okozhat. Cégünk a legelismertebb Roto és Maco vasalat-rendszereit alkalmazza a műanyag ablak és erkélyajtó gyártáshoz.

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag ablakra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot, vagy keresse szaktanácsadó kollégáinkat, akik örömmel állnak a rendelkezésére!

KAPCSOLAT:

Telefon:

Udvaros Zsolt, szerződéskötő
udvaros.zsolt@elitablakkft.hu
+36 70 427 5600

Balogh Anna, szerződéskötő
balogh.anna@elitablakkft.hu
+36 20 506 7380

Nagy Renáta, kiemelt szerződéskötő
nagy.renata@elitnyilaszarokft.hu
+36 70 601 5670

Ócsai István, nyílászárófelmérő
+36 70 201 6479

Nyitvatartási idő:

Hétköznap iroda 7:00 - tól, 15:00- ig
Hétköznap raktár 7:00 - tól, 16:00- ig
Hétvégén: zárva

2019 Elit Ablak Kft. - Minden jog fenntartva. | készítette: iDeveloper.hu