BEÉPÍTÉSI AJÁNLATUNK AZONNAL KÜLDJÜK!

Kötelezettségmentes, egyszerű, gyors és tartalmazza a valós beépítési költségeket! Kiválasztható ablakprofil, beépítési mód, redőny, rovarháló, párkány, várakozás nélkül automatikusan küldjük az ajánlatunkat!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Minden előny melyet megkap, ha műanyag ablakait a budapesti irodánktól vásárolja.

GYORS AJÁNLATADÁS

Oldalunkon azonnali műanyag ablak ajánlatot adunk, nincs kötelezettség, nincs várakozási idő.

SZAKTANÁCSADÁS

Az érdeklődőket díjmentesen visszahívjuk, és egyeztetjük a valós műanyag ablak igényeket.

FELMÉRÉS

Ha a műanyag ablak ajánlat szimpatikus felmérjük a beépítési helyszínt és a valós igényeket.

TERVEZÉS

A műanyag ablak felmérés alapján pontos és egyedi gyártási tervet készítünk.

RAL BEÉPÍTÉS

A német építési szabályoknak megfelelő párazáró és áteresztő fóliás műanyag ablak beépítés is kérhető.

PASSZÍVHÁZ BEÉPÍTÉS

Minősített passzívház beépítőinkkel, a legszigorúbb előírások szerinti műanyag ablak beépítés is kérhető.

TELJESKÖRŰ HELYREÁLLÍTÁS

A műanyag ablak beépítés során van lehetőség kérni kőműves és gipszkartonos helyreállítást is.

SITT ELSZÁLLÍTÁS

A régi nyílászárók és a bontástermék elszállítása kedvezményes áron.

REDŐNYÖK

Vásárolja meg redőnyeit is a műanyag ablakkal együtt, előkészítéssel, körültekintéssel.

BELTÉRI AJTÓK

A külső műanyag ablakok mellett a beltéri ajtókat is megrendelheti szakszerű beépítéssel.

GARÁZSKAPU

A garázskapu a legnagyobb nyílászáró, rendelje meg cégünktől, csomagban kedvezőbb.

OKOS OTTHON

Okos otthon rendszerek motoros redőnnyel, nyitásérzékelőkkel szerelt műanyag ablakkal.

RAL SZABVÁNY SZERINTI BEÉPÍTÉS

Napjainkban egyre nagyobb hangsúly kap az új épületek tervezése, illetve régi házak korszerűsítése során az energia- és költségmegtakarítás figyelembevételére. Egy épület úgy tud gazdaságosan működni, ha nemcsak a falat, de a műanyag ablakot is megfelelő szigeteléssel látják el. Gyakori probléma az ablak- és ajtókeretek húzása, melynek során egyrészt hideg levegő jut be a lakásba, kellemetlenné téve ezzel hőérzetünket, másrészt az utcát fűtjük generálva ezzel a felesleges energiafelhasználást, amely többlet kiadást eredményez.

Fontos szempont az is, hogy ne csak a műanyag ablak legyen jó minőségű, hanem a beépítés is szakszerűen történjen. A mai, modern műanyag ablakok általában jó hőszigeteléssel rendelkeznek, azonban magas színvonalú beépítésük és szigetelésük is ugyanolyan fontos szerepet játszik. A beépítés során a beépítési hézag szigetelése rendkívül fontos, mert ha ez a szigetelés nedvességet tud felvenni, abban az esetben nagy mértékben csökken hő- és hangszigetelő képessége. A nedves szigetelés a vakolaton repedéseket, penészfoltokat idéz elő, hőhidak alakulnak ki, amely energiaveszteséghez vezet.

Erre nyújt optimális megoldást a műanyag ablak RAL szerinti beépítése, melynek során a beépítésénél olyan speciális fóliákat és szalagokat alkalmaznak, amelyek szárazon tartják a purhabot a beépítási hézagban, és megakadályozzák, hogy a purhab belülről nedvességet szívjon fel, valamint a külső oldalon a nedvesség kifelé távozzon belőle. A RAL beépítés alapvető feltételei a száraz épület, az egyenes, sima falkávák illetve a körültekintő előzetes felmérés.

BONTÁS-BEÉPÍTÉS, HELYREÁLLÍTÁS

Célunk, hogy Ügyfeleink évek, sőt évtizedek múltán is elégedettek legyenek. Fontosnak tartjuk a nyílászárók cseréjét, és az új műanyag ablak beépítését követő utómunkálatokat, azaz a teljes mértékű helyreállítást is, hiszen a munkálatok falsérülésekkel járhatnak, amelyek kijavításaira munkatársaink fel vannak készülve. A helyreállításokat a megrendelők kéréseinek megfelelően végezzük.

A munkálatok befejezése után kollégáink természetesen a törmelék elszállításáról is gondoskodnak, amennyiben keletkezik, és törekednek az érintett területet az eredeti állapotában átadni. Szakembereink a munkavégzés során speciális szerszámokkal és többféle technológiával dolgoznak, melynek köszönhetően zökkenőmentesen tudják elvégezni a műanyag ablak beépítési munkafolyamatokat.

Ügyfeleink igényeit minden esetben igyekszünk a legrövidebb időn belül teljes mértékben kielégíteni, legyen szó akár speciális kérésekről is. Cégünk autói teljes szerszám és anyagkészlettel rendelkeznek, ezzel biztosítva a műanyag ablak beépítések gyors és magabiztos teljesítését.

PASSZÍVHÁZ MINŐSÍTETT BEÉPÍTÉS

A passzívház technológia jelenleg az energiahatékony és fenntartható építés csúcstechnológiáját képviseli. A passzívházak a meglévő épületek energiamennyiségének töredékét igénylik, megvalósításuk már a mai energiaárak mellett is sok esetben gazdaságos.

A passzívházak megtervezése és megépítése több szakmát átfogó ismeretet igényel, az épületek minőségi megvalósítása csupán ezen ismeretek birtokában lehetséges. Az építészet, épületfizika, épületgépészet és közgazdaságtan területén gyakorlati ismeretekre van szükség ahhoz, hogy a tervező ismerje a különböző szakterületek kölcsönhatásait az épület működésére a helyi klímaviszonyok között, összehangolja az egyes szakterületek képviselőinek munkáját, és szakszerű tanácsokat adhasson megbízójának.

A tervezés és a speciális anyagok, magas minőségű műanyag ablak mellett el tudja az képzelni, hogy nem szakképzett, passzívház beépítési minősítéssel rendelkező szakember végezze a beépítési munkát? - Mi sem. Kollégáink folyamatos képzés mellett, minősítéssel végeznek passzívházakba műanyag ablak beépítést.

KÉRJEN DÍJMENTES VISSZAHÍVÁST!

REFERENCIÁK, AMIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

Kövessen minket Instagram-on is, ismerje meg jobban cégünket, munkáinkat.

Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo

Kapcsolat

Kollégáink:

Udvaros Zsolt, szerződéskötő
udvaros.zsolt@elitablakkft.hu
+36 70 427 5600

Nagy Renáta, kiemelt szerződéskötő
nagy.renata@elitnyilaszarokft.hu
+36 70 601 5670

Ócsai István, nyílászárófelmérő
+36 70 201 6479

e-mail címünk:

ajanlat@elitablakkft.hu

Nyitva tartás:

Hétköznap iroda 7:00 - tól, 15:00- ig
Hétköznap raktár 7:00 - tól, 16:00- ig
Hétvégén: zárva

2024 Elit Ablak Kft. - Minden jog fenntartva. | készítette: iDeveloper.hu